Szabadtéri színpad

Hármashegyalja közkedvelt pihenő- és kirándulóközpontnak számít. Azzal a céllal létesítették, hogy az egyre növekvő debreceni lakosság számára, egy olyan természetteljes lehetőséget biztosítsanak, ahol pihenni, szórakozni, kikapcsolódni vágyó családok kiszakadva a mindennapok szürke világából, testi-lelki rekreációs feltöltődésben részesüljenek.

Ennek megfelelően erdei játszótér, büfé, füves sportpálya, kijelölt tűzrakó helyek, fedett körszín és szabadtéri színpad várják az ide érkezőket. A központ mellett helyezkedik el az Hármashegyaljai Erdei Iskola épülete. A turisztikai vonzerő, a természet adta értékvilágban rejlik: a Természet Háza, az erdei játszótér, a fedett körszín és a szabadtári színpad, az Erdei Iskola, a tanösvény, a Kéktúra útvonal, a Hármashegyi –tó és a délceg Kilátó, mind-mind a természet szeretetére- és védelmére tanít. A körszín a NYÍRERDŐ kezelésében van.

Az ebédet jóízűen elfogyasztva, a fedett körszínnél kellemesen megpihenve elgondolkodhatunk:

Vajon hány méter magas a Kilátó?

Hány lépcsőfok teljesítése után mutatja meg az erdő a valódi szépségét?

A Természet Házától pár perc sétára található az erdei pihenőcentrum, ahol mindenki kedvére válogathat a természet adta értékvilág felbecsülhetetlen “Kincseiből”.