Zsuzsi
Erdei Vasút Debrecen
Vissza az alap színsémához HU EN

Offline menetrend és útvonaltervező applikáció letöltése innen:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.donmade.menetrend.debrecen

Vagy, ha közvetlenül mobiljával szeretné, akkor:

1.) Nyissa meg a mobilján a Play Áruházat,

2.) Írja be a keresőbe: debreceni menetrend (első találat lesz, ingyenes)

3.) Olvassa el figyelmesen a tájékoztatót, és indítsa el a letöltést.

(Saját tapasztalatom, amikor beállítottam a gyakran használt megállókat és járatokat a kedvencek menüpontban, valóban csak egy érintés, és máris előttem van minden információ, mikor indul az adott megállóból a járat, mennyi idő van az indulásig, stb.)

Kellemes utazást kívánunk! :-)

 

Ha letöltötte a programot, akkor az alábbi felületen az EGYÉB menü pont alatt találja a ZSEV menetrendet (évadnyitó első indulásunk: 2014. márc. 15. szombat)

első lépés a KEDVENCEK menübe való elmentéshez

 

Offline menetrend és útvonaltervező alkalmazás DEBRECEN ZSUZSI ERDEI VASÚT, valamint Debrecen helyi tömegközlekedési hálózatához. A szoftver segítségével böngészhető a helyi járatok listája, megtekinthető azok indulási- és menetideje, szöveges vagy térképes formában áttekinthető azok útvonala, valamint információk kaphatók a közelben található megállókról. Bónusz funkcióként lehetőség van két megálló közötti útvonaltervezésre is, tetszőleges átszállással és sétával.

Az alkalmazásnak a térkép kivételével nincs szüksége állandó internetkapcsolatra, azonban a frissítések ellenőrzése miatt minimális (néhány kilobájtnyi) adatforgalmat igénybe vehet. Amennyiben a korábbi verziók rendszeres összeomlásai miatt kikapcsolta az automatikus frissítést, most érdemes visszakapcsolni, mert a hiba javításra került.

A menetrendi adatokért köszönet illeti a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesületet. Az alkalmazás által megjelenített információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos indulási- és menetidőkről a járatok üzemeltetőjének honlapjáról tájékozódhat (Zsuzsi Erdei Vasút Nonprofit Kft www.zsuzsivasut.hu DKV Debreceni Közlekedési Zrt, www.dkv.hu).